Overnatting på Sandhaug

Foto: Marius Dalseg Sætre

Ønsker du å bo hos oss på Sandhaug?

Ring eller send en e-post. Kontaktinformasjon til Sandhaug finner du her. Åpningstidene våre finner du her.

For å bestille rom sender du følgende informasjon på e-post til sandhaug@dnt.no:

• Ankomstdag
  • Avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Navn og telefonnummer på den som bestiller.

For heller ikke i år kan vi si som vi gjorde tidligere; at du bare kan komme. I 2021 må alle forhåndsbestille.

Planlegger du opphold på Sandhaug i tidsrommet 22. august til 12. september?

Les om og bestill vårt supre medlemstilbud Tre døgn med fullpensjon for prisen av to

Det lønner seg å være medlem:

Kveld på Sandhaug.
Kveld på Sandhaug. Foto: DNT
Hardangervidda, mellom Sandhaug og Rauhelleren.
Hardangervidda, mellom Sandhaug og Rauhelleren. Foto: Marius Dalseg Sætre

Vi gleder oss til sommersesongen 2021 og ønsker fjellfolket velkommen!

Med retningslinjer frå FHI har alle DNTs hytter fokus på smittevern og legger blant annet til rette for at  man kan holde avstand på hyttene. Når våre gjester ankommer hytta, vil dere få informasjon om smitteverntiltakene, tilpasset gjeldende smittevernsituasjon.

Vi kan ikke fylle hyttene på vanlig måte, og derfor må alle forhåndsbestille overnatting i 2021.