Nyhet 2021: Opplev Hardangervidda på hesteryggen

Foto: Sandhaug Turisthytte

I år arrangerer me riding fra 29. juni til 31. august. Me har 8 hestar og hestekyndig personell som følgjer turane. For spørsmål og påmelding ta kontakt med oss på sandhaug@dnt.no.

Dag 1:

Det er oppmøte på Tinnhølen (bomveg inn frå riksveg 7). Me starta ved Tinnhølen parkeringsplass med klargjering av hest før i me rir inn til Sandhaug der det vert to overnattingar. Alle må ha med eige niste for rideturen inn, og det vert ein rast på turen innover.

Ved ankomst på hytta steller me med hestane etter turen, og det vert servert 3 retters middag på kvelden.

Dag 2:

Ein vaknar opp inne på Hardangervidda og kan nyte ein god frukost med utsikten over Nordmannslågen. Frå vår base på Sandhaug kan ein denne dagen:

  • Reise på dagstur med hest
  • Gå på dagstur til fots
  • Fiske med båt eller i elva
  • Slappa av og nyta naturen på Hardangervidda

Dag 3:

Siste dag på Hardangervidda der ein startar med frukost og smørjing av lunsj, før det vert klargjering for tilbaketuren. Denne dagen brukar me på å ri tilbake til Tinnhølen.

Praktisk informasjon

Pris per pers er kr. 3.500,-. Dette inkluderer hest tur/retur og overnatting på Sandhaug i to døgn med full pensjon.

Me vil arrangere riding frå 29. juni til 31. august, men ta kontakt for å sjekke når turane går. Det vil justerast litt etter gruppestørrelsar og andre praktiske forhold. Me har 8 hestar og hestekyndig personell som følgjer turane. Ein kan kome åleine eller i lag, og me vil fylle opp gruppene for å få til turar (må vere minimum 4 deltakarar).

Spørsmål og påmelding: sandhaug@dnt.no

Foto: Sandhaug Turisthytte